воскресенье, 10 февраля 2013 г.

контроль за правильністю застосування податкової соціальної пільги

- на звернення Пенсiйного фонду про надання органами мiсцевого самоврядування фiнансово пiдтримки комунальним пiдпримствам фактично видiлено 0,

- вдалося зменшити протягом року недомку зi сплати страхових внескiв на суму бiльше 11 млн гривен;

- у результатi проведених iндивiдуальних зустрiчей з керiвниками пiдпримств-боржникiв надiйшло в рахунок погашення заборгованостi майже 5 млн гривен;

- додатково отримати кошти вiд детiнiзацi та легалiзацi доходiв у сумi 1,5 млн гривен;

- вдалося зiбрати бiльше 15 млрд гривен власних коштiв, що склада майже 10% власних надходжень Пенсiйного фонду Украни;

Завдяки спiльнiй роботi з органами мiсцево влади, податково служби, прокуратурою та iншими правоохоронними органами Фонд досяг певних результатiв за такими напрямками:

Робота органiв Пенсiйного фонду спрямована на наповнення бюджету Фонду. Це кропiткий труд працiвникiв всiх 46 пiдвiдомчих та головного управлiнь нашо областi.

У ходi заходу аналiз пiдсумкiв дiяльностi у розрiзi всiх напрямкiв показав, що протягом минулого року органами Фонду виконувались обов язки, покладенi державою щодо пенсiйного забезпечення мешканцiв Днiпропетровсько областi.

У роботi колегi взяли участь директор Департаменту надходження доходiв Пенсiйного фонду Украни Литвиненко Василь Васильович, радник Голови Днiпропетровсько обладмiнiстрацi, голова Федерацi органiзацiй роботодавцiв Днiпропетровщини Сергв Вiктор Володимирович, директор Департаменту соцiального захисту населення Днiпропетровсько областi Семенюк Володимир Миколайович, голова ради Днiпропетровсько обласно органiзацi ветеранiв Украни Шевченко Станiслав Миколайович та заступник голови Днiпропетровського обласного об'днання профспiлок Чернов Юрiй Михайлович.

У головному управлiннi Пенсiйного фонду Украни в Днiпропетровськiй областi 23 сiчня 2013 року проведено засiдання колегi пiд головуванням начальника Козака Юрiя Iвановича за пiдсумками роботи органiв Фонду областi у 2012 роцi та визначенi основнi напрямки дiяльностi у 2013 роцi.

У головному управлiннi Пенсiйного фонду Украни в Днiпропетровськiй областi 23 сiчня 2013 року проведено засiдання колегi за пiдсумками роботи органiв Пенсiйного фонду Украни в Днiпропетровськiй областi у 2012 роцi, де визначенi основнi напрямки дiяльностi у 2013 роцi

Наданi роз яснення громадянам та журналiстам щодо перерахункiв пенсiй у зв язку зi змiнами прожиткового мiнiмуму для непрацездатних осiб в т.ч. працюючим пенсiонерам.

Начальник управлiння пенсiйного забезпечення Тетяна Рева та заступник начальника управлiння пенсiйного забезпечення вiйськовослужбовцiв та деяких iнших категорiй громадян головного управлiння Пенсiйного фонду Украни в Днiпропетровськiй областi Тетяна Лень 24 сiчня 2013 року провели пряму телефонну лiнiю для читачiв газети «Днепр вечерний».

У Днiпропетровськiй областi ведеться iнформацiйно-роз яснювальна робота з роз яснення чинного пенсiйного законодавства

Начальник управлiння Пенсiйного фонду Украни в Василькiвському районi Днiпропетровсько областi КРАВЕЦЬ Олександра Олександрiвна поновлена на посадi.

"Гаряча" лiнiя: (0562)31-75-10, 31-75-26              05 02 2013, 18:57

             

Головне управлiння Пенсiйного фонду Украни в Днiпропетровськiй областi

Комментариев нет:

Отправить комментарий